Μαθήματα Φωτογραφίας

 

             Μαθήματα Δημιουργικής Φωτογραφίας ομάδας Μπεντρεντίν

Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου μαθημάτων την προηγούμενη χρονιά, φέτος ευελπιστούμε η ομάδα να συνεχίσει βαδίζοντας πλέον σε ενα πιο δημιουργικό δρόμο με μέσο την αναλογική ασπρόμαυρη φωτογραφία. Τα μαθήματα ειναι ελεύθερα και δεν απαιτείται κανένα οικομινκό αντίτιμο παρα μόνο η συμμετοχή και η διαχείριση του χώρου στον οποιο γινονται τα μαθηματα. Οι ώρες συνάντησης της ομάδας θα καθοριστούν απο τους συμμετέχοντες σε συννενόηση με τον δάσκαλο Γκρέγκορυ και τα μέλη του συνεταιρισμού Μπεντρεντίν.
Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων περιελάμβανε μια πρώτη επαφή με τη φωτογραφική μηχανή και εισαγωγή σε βασικές έννοιες όπως το διάφραγμα, η ταχύτητα κλείστρου, το βάθος πεδίου, η ρύθμιση του ISO, φωτομέτρηση, καθώς και κάποιες τεχνικές λήψης. Όλες οι παραπάνω σημειώσεις υπάρχουν στο μπλόγκ στην ακόλουθη διεύθυνση https://bedreddinma8hmata.wordpress.com/ .
Ο νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινά με πιο φιλόδοξους στόχους καθώς καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τις βασικές γνώσεις μας στην αναλογική φωτογραφία και μέσα απο τεχνικές εμφάνισης σε σκοτεινό θάλαμο να αναδειχθεί η δημιουργική φωτογραφία και η καλλιτεχνική φύση των συμμετεχόντων. Φυσικά θα ξεκινήσουμε με μια ανασκόπιση των βασικών εννοιών για όσους δεν παρακολούθησαν τα προηγούμενα μαθήματα και θέλουν να γίνουν μέλη της φωτογραφικής ομάδας. Εξοπλισμός δεν απαιτείται καθώς τον διαθέτει ο Γκρέγκορυ ελεύθερα. Όπως την προηγούμενη χρονιά έτσι και φέτος ίσως οργανωθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων κάποιες εκδρομές της ομάδας σε κοντινούς φωτογραφικούς προορισμούς.

Για δήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο bedreddinkoinsep@gmail.com, στο τηλ. 6945955556, ή να γράψετε το όνομά σας στη λίστα της φωτογραφικής ομάδας που θα υπάρχει στο καφενείο του Μπεντρεντίν.

Advertisements

Σχολίασε ελεύθερα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s